valianos

Βαλλιάνος Μάριος
Πρόεδρος Συλλόγου Ανθοπώλων
 
 
Ο Βαλλιάνος Μάριος με σημαντική παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά της Ανθοδετικής Τέχνης αλλά και με έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σύλλογο ανθοπώλων στη θέση του Προέδρου, θέτει υποψηφιότητα με την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τον Γιάννη Ρεκλείτη για να συμβάλλει στην ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου.

23316774 943711495777871 2285038992466905410 n

 Λιγιδάκης Εμμανουήλ

Προέδρου σωματείου Παλαιοπωλών "Άγιοι Απόστολοι"

Ο Λυγιδάκης Μανώλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Μαϊου του 1968.
Από το 1992 δραστηριοποιείται στον τομέα του λιανικού εμπορίου καθώς και σε διάφορους άλλους τομείς όπως η εστίαση.
Από το 1993 έως το 1997 συμμετείχε ως έμπορος παλαιών επίπλων και αντικειμένων στην ΕΝΕΒΑΠ Αγίας Παρασκευής.
Παράλληλα διέθετε μουσικό μεζεδοπωλείο από το 1998 έως το 2011 και συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες στο χώρο της εστίασης.
Το 2007 έως το 2009 λειτούργησε παραλιακή επιχείρηση με ξαπλώστρες και καφέ στην περιοχή του Μαραθώνα.
Σήμερα, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο χώρο των παλαιών επίπλων και αντικειμένων, διανύοντας το 85ο έτος λειτουργίας με δύο καταστήματα στο μοναστηράκι. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του σωματείου Παλαιοπωλών "Άγιοι Απόστολοι" από το 2012.

23518886 943704969111857 8535751013985967672 n

Δημητρίου Ηλίας

Περιπτερούχος

Ο Δημητρίου Ηλίας ασκεί από το 1984 το επάγγελμα του Περιπτερούχου. Είναι Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Περιπτερούχων Καπνοπώλων του Νομού Αττικής.

Θα προσπαθήσει να εργαστεί όσο καλύτερα μπορεί για τον πολύπαθο κλάδο των περιπτερούχων – καπνοπωλών νομού Αττικής, ο οποίος μαστίζεται από πολλά προβλήματα.

 IMG 3952 1

 

Αγαπητέ φίλε/η,

Είμαι ο Κώστας Ρεκλείτης και είμαι έμπορος ζαχαρωδών προϊόντων, ψιλικών και αναψυκτικών. Ασχολούμαι με το επάγγελμα δέκα επτά χρόνια τώρα αφού πρώτα τελείωσα τις σπουδές μου.

Είμαι χημικός μηχανικός και έχω όρεξη και μεράκι για τη δουλειά που κάνω θέλοντας να ακολουθήσω τη προσπάθεια του πατέρα μου που χρόνια τώρα ασχολείται με το Επιμελητήριο.

Όλη μου η πορεία μέχρι τώρα, στάθηκε σε αξίες και ιδανικά τα οποία εξακολουθώ να υπηρετώ μέχρι και σήμερα. Έχοντας γνώση και εμπειρία δε διστάζω να ζητήσω τη στήριξή σου, γιατί πιστεύω πως είναι ανάγκη όσο γίνεται  περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν με τα κοινά ,προκειμένου κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει .

 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άριστα την πορεία του Ε.Ε.Α. τις τελευταίες δεκαετίες, τα προβλήματα του κάθε κλάδου και των επαγγελματιών και πώς να τους υπερασπιστούμε.

ΘΕΛΟΥΜΕ, κι έχουμε την εμπειρία, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των κόπων των επαγγελματιών, απέναντι σε κάθε μέτρο και επιβουλή.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε όχι μόνο γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ αλλά και γιατί έχουμε την αποφασιστιτκότητα,τη δύναμη, την πείρα, τη γνώση και την πράξη με το μέρος μας.

Το Ε.Ε.Α. έχει να παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτή τη νέα πορεία. Για το λόγο αυτό δίνουμε υπόσχεση:

 • Να διεκδικήσουμε αντικατάσταση της εξοντωτικής φορολογίας με φορολογικά κίνητρα αναπτυξιακού χαρακτήρα.
 • Να διεκδικήσουμε εκλογίκευση των υπερβολικών ασφαλιστικών εισφορών, και τη ρύθμιση οφειλών που ποτέ δεν θα γίνει δυνατόν να αποπληρωθούν από πληγέντες συναδέλφους.
 • Να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση με νέους όρους και προγράμματα για επαγγελματίες.
 • Να ανοίξουμε την επαγγελματική εκπαίδευση σε όλους τους κλάδους,
 • Να εκσυγχρονίσουμε τις επιχειρήσεις μας για να γίνουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές.
 • Να οργανώσουμε νέες επαγγελματικές δράσεις με τους κλάδους.

Οραματιζόμαστε το Ε.Ε.Α. ως εργαλείο των μελών του, για αυτό δεσμευόμαστε  : 

 • Για διεύρυνση των εξ αποστάσεων ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.
 • Για την ίδρυση ΚΕΠ Επιχειρήσεων.
 • Για την δημιουργία «Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας» για την επιχειρηματική γεωγραφική και οικονομική αποτύπωση. (χαρτογράφηση) χρήσιμων πληροφοριών για υποψήφιους και εν ενεργεία επιχειρηματίες, ώστε να έχουν έναν πλοηγό για τις αποφάσεις τους.
 • Για την πιστοποίηση της επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και της επαγγελματικής ικανότητας και εμπειρίας των επαγγελματιών για αναβαθμισμένη άσκηση του επαγγέλματος.
 • Για καθιέρωση της εξ αποστάσεως επαγγελματικής εκπαίδευσης (e-learning).
 • Για την γρήγορη εξέταση και απόδοση αδειοδότησης λειτουργίας των καταστημάτων, ιδίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, με κατάργηση της ατελείωτης γραφειοκρατίας.
 • Για την εκκαθάριση των αρχείων του Ε.Ε.Α., εξοικονομώντας χώρο, χρόνο και χρήμα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων,
 • Για ένα Επιμελητήριο – στήριγμα των επαγγελματιών.

Θα τα καταφέρουμε, μαζί με μία νέα ομάδα που διαθέτει τα εχέγγυα της επιτυχίας, διότι στηρίζεται στην εμπειρία των μεγαλύτερων και την δυναμική των νεότερων.

            Γιατί μόνο όταν το νεότερο στηρίζεται στο παλαιότερο δημιουργείται το μέλλον.

            Γιατί η εμπειρία είναι ανεκτίμητο εφόδιο που σε εμάς, αποδεδειγμένα, χρησιμοποιείται για να ανοίγει δρόμους και ορίζοντες.

            Γιατί αρχή μας είναι να δημιουργούμε χτίζοντας και όχι γκρεμίζοντας.

            Γιατί πορευόμαστε μακριά και έξω από κομματικές μικροπολιτικές διαφόρων αποχρώσεων.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017

Ψηφίζουμε:

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ρεκλείτης Κώστας

 

23316456 943702135778807 5680417719043727272 n

Καλελή Σωκράτη

Founder & CEO SCHOOLDOCTOR

O Καλέλης Σωκράτης είναι καθηγητής Φυσικής ο οποίος έχει εργαστεί εδώ και 17 χρόνια σε μεγάλα φροντιστήρια της Αθήνας, καθώς και σε δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Κατέχει το πτυχίο Φυσικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακό στην Φυσική Στερεάς Κατάστασης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον τομέα της Φυσικής αλλά και της εκπαίδευσης μέσω νέων τεχνολογιών.

Με γνώμονα την αγάπη στην Φυσική και στην εκπαίδευση, ίδρυσε την εταιρία SchoolDoctor το 2014. Στόχος του να προωθήσει και να ενισχύσει την ανάπτυξη της online μάθησης, καθώς και να προσαρμόσει το σύστημα διδασκαλίας ανάλογα με το προφίλ του κάθε μαθητή. Με τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και τα ψηφιακά εργαλεία που αυτή διαθέτει, όραμά του είναι να μετατρέψει το μάθημα σε μια διαδραστική εμπειρία με το βέλτιστο αποτέλεσμα γνώσης και απόδοσης για τον κάθε μαθητή του. Το 2017 το SchoolDoctor βραβεύθηκε με δύο βραβεία καινοτομίας στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017. 


"Συμμετέχω στις εκλογές του ΕΕΑ ως υποψήφιος φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω την νέα γενιά επιχειρηματιών. Οραματίζομαι την πρόοδο μέσα από την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει σήμερα ο νέος επιχειρηματίας. Ζούμε στην εποχή της ‘’Δια βίου μάθησης’’ για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις μας πρέπει να μαθαίνουμε και να εφαρμόζουμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Σε αυτή την φιλοσοφία υπάρχουν μια σειρά από ιδέες που θα μπορούσε να προωθήσει το ΕΕΑ και να σταθεί πολύτιμος αρωγός στην δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης των νέων και όχι μόνο επιχειρηματιών. Αν αυτά που ‘’εκφράζω’’ σας φαίνονται ενδιαφέροντα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "

 23517404 943707255778295 4503417416342308548 n

Κλειώ Φωτάκη

Συντονισμός Καταστημάτων

Η Κλειώ Φωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στον τόπο καταγωγής της, σε ένα μικρό πανέμορφο χωριουδάκι της Κρήτης έξω από τον πολιτισμό, γι' αυτό κι έχει παραμείνει ακόμα γνήσιο και αγνό.
Μέχρι τη Δευτέρα Λυκείου μαθήτευε σ' ένα εκκλησιαστικό σχολείο και τελείωσε το Λύκειο στο Μαράσλειο Αθήνας.
Έχει σπουδάσει marketing και διαφήμιση.
Εργάσθηκε για 6 χρόνια σε αμερικάνικη εταιρεία και από το 1994 ασχολήθηκε ενεργά στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Από το 1996, είναι συντονίστρια καταστημάτων και για 7 έτη συντόνιζε γραφεία στο Ρέθυμνο, Χάνια, Κορωπί και στην Αθήνα, απ' 'οπου ήταν και η βάση της.
Αγάπησε και αφοσιώθηκε στην δουλειά της, γιατί από παιδί αγάπησε τους ανθρώπους.
Συμμετέχει στον συνδυασμό του κ. Γ. Ρεκλείτη "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ", χωρίς να έχει συνδικαλιστική εμπειρία και ίσως σκοντάψει στην άγνοια των κινδύνων.
Έχει όμως εξασκηθεί να επιπλέει με αυτοπεποίθηση, ανεμπόδιστη από το βάρος οποιασδήποτε περιττής γνώσης.
Ιδανικός της στόχος είναι η ουσιαστική επίτευξη με επιτυχία των σοβαρών και αναγκαίων αιτημάτων -ζητημάτων του κλάδου μας.
Θα νιώσει δικαιωμένη όταν μπορέσει από τη θέση μου να βοηθήσει με αφοσίωση, εμπιστοσύνη, δημιουργικότητα, διαπραγματεύσεις και επαφές με κατάλληλους και αρμόδιους φορείς.


"Θα κερδίσουμε τα μεγάλα, αλλά θα πολεμάμε πάντα για τα δευτερεύοντα .
Υπόσχομαι πώς σήμερα ξεκινώ ένα ταξίδι με γνώμονα τη λογική και χαιρετίζω αυτή την αρχή με αγάπη στην καρδιά μου για όλους τους συναδέλφους, ελεύθερους επαγγελματίες.
Τους καλώ όλους να 'ρθουν στη συντροφιά μας.
Να κάνουν την έξυπνη επιλογή από το ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ!
Για να προλάβουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ .

Με εκτίμηση,

Κλειώ"

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι η γνώμη σας και οι απόψεις σας είναι απαραίτητα εργαλεία στην προσπάθεια μας να ενδυναμώσουμε το ΕΕΑ μπροστά στις προκλήσεις των καιρών.

© 2017 Επαγγελματική Ανάπτυξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Search