ΚΑΛΕΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

23316456 943702135778807 5680417719043727272 n

Καλελή Σωκράτη

Founder & CEO SCHOOLDOCTOR

O Καλέλης Σωκράτης είναι καθηγητής Φυσικής ο οποίος έχει εργαστεί εδώ και 17 χρόνια σε μεγάλα φροντιστήρια της Αθήνας, καθώς και σε δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Κατέχει το πτυχίο Φυσικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακό στην Φυσική Στερεάς Κατάστασης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στον τομέα της Φυσικής αλλά και της εκπαίδευσης μέσω νέων τεχνολογιών.

Με γνώμονα την αγάπη στην Φυσική και στην εκπαίδευση, ίδρυσε την εταιρία SchoolDoctor το 2014. Στόχος του να προωθήσει και να ενισχύσει την ανάπτυξη της online μάθησης, καθώς και να προσαρμόσει το σύστημα διδασκαλίας ανάλογα με το προφίλ του κάθε μαθητή. Με τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και τα ψηφιακά εργαλεία που αυτή διαθέτει, όραμά του είναι να μετατρέψει το μάθημα σε μια διαδραστική εμπειρία με το βέλτιστο αποτέλεσμα γνώσης και απόδοσης για τον κάθε μαθητή του. Το 2017 το SchoolDoctor βραβεύθηκε με δύο βραβεία καινοτομίας στο διαγωνισμό Education Business Awards 2017. 


"Συμμετέχω στις εκλογές του ΕΕΑ ως υποψήφιος φιλοδοξώντας να εκπροσωπήσω την νέα γενιά επιχειρηματιών. Οραματίζομαι την πρόοδο μέσα από την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει σήμερα ο νέος επιχειρηματίας. Ζούμε στην εποχή της ‘’Δια βίου μάθησης’’ για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις μας πρέπει να μαθαίνουμε και να εφαρμόζουμε συνεχώς καινούργια πράγματα. Σε αυτή την φιλοσοφία υπάρχουν μια σειρά από ιδέες που θα μπορούσε να προωθήσει το ΕΕΑ και να σταθεί πολύτιμος αρωγός στην δύσκολη προσπάθεια επιβίωσης των νέων και όχι μόνο επιχειρηματιών. Αν αυτά που ‘’εκφράζω’’ σας φαίνονται ενδιαφέροντα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι η γνώμη σας και οι απόψεις σας είναι απαραίτητα εργαλεία στην προσπάθεια μας να ενδυναμώσουμε το ΕΕΑ μπροστά στις προκλήσεις των καιρών.

© 2017 Επαγγελματική Ανάπτυξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Search