ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 IMG 3952 1

 

Αγαπητέ φίλε/η,

Είμαι ο Κώστας Ρεκλείτης και είμαι έμπορος ζαχαρωδών προϊόντων, ψιλικών και αναψυκτικών. Ασχολούμαι με το επάγγελμα δέκα επτά χρόνια τώρα αφού πρώτα τελείωσα τις σπουδές μου.

Είμαι χημικός μηχανικός και έχω όρεξη και μεράκι για τη δουλειά που κάνω θέλοντας να ακολουθήσω τη προσπάθεια του πατέρα μου που χρόνια τώρα ασχολείται με το Επιμελητήριο.

Όλη μου η πορεία μέχρι τώρα, στάθηκε σε αξίες και ιδανικά τα οποία εξακολουθώ να υπηρετώ μέχρι και σήμερα. Έχοντας γνώση και εμπειρία δε διστάζω να ζητήσω τη στήριξή σου, γιατί πιστεύω πως είναι ανάγκη όσο γίνεται  περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν με τα κοινά ,προκειμένου κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει .

 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άριστα την πορεία του Ε.Ε.Α. τις τελευταίες δεκαετίες, τα προβλήματα του κάθε κλάδου και των επαγγελματιών και πώς να τους υπερασπιστούμε.

ΘΕΛΟΥΜΕ, κι έχουμε την εμπειρία, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση των κόπων των επαγγελματιών, απέναντι σε κάθε μέτρο και επιβουλή.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε όχι μόνο γιατί ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ αλλά και γιατί έχουμε την αποφασιστιτκότητα,τη δύναμη, την πείρα, τη γνώση και την πράξη με το μέρος μας.

Το Ε.Ε.Α. έχει να παίξει σπουδαίο ρόλο σε αυτή τη νέα πορεία. Για το λόγο αυτό δίνουμε υπόσχεση:

 • Να διεκδικήσουμε αντικατάσταση της εξοντωτικής φορολογίας με φορολογικά κίνητρα αναπτυξιακού χαρακτήρα.
 • Να διεκδικήσουμε εκλογίκευση των υπερβολικών ασφαλιστικών εισφορών, και τη ρύθμιση οφειλών που ποτέ δεν θα γίνει δυνατόν να αποπληρωθούν από πληγέντες συναδέλφους.
 • Να διεκδικήσουμε χρηματοδότηση με νέους όρους και προγράμματα για επαγγελματίες.
 • Να ανοίξουμε την επαγγελματική εκπαίδευση σε όλους τους κλάδους,
 • Να εκσυγχρονίσουμε τις επιχειρήσεις μας για να γίνουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές.
 • Να οργανώσουμε νέες επαγγελματικές δράσεις με τους κλάδους.

Οραματιζόμαστε το Ε.Ε.Α. ως εργαλείο των μελών του, για αυτό δεσμευόμαστε  : 

 • Για διεύρυνση των εξ αποστάσεων ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.
 • Για την ίδρυση ΚΕΠ Επιχειρήσεων.
 • Για την δημιουργία «Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας» για την επιχειρηματική γεωγραφική και οικονομική αποτύπωση. (χαρτογράφηση) χρήσιμων πληροφοριών για υποψήφιους και εν ενεργεία επιχειρηματίες, ώστε να έχουν έναν πλοηγό για τις αποφάσεις τους.
 • Για την πιστοποίηση της επαγγελματικής κατάρτισης αλλά και της επαγγελματικής ικανότητας και εμπειρίας των επαγγελματιών για αναβαθμισμένη άσκηση του επαγγέλματος.
 • Για καθιέρωση της εξ αποστάσεως επαγγελματικής εκπαίδευσης (e-learning).
 • Για την γρήγορη εξέταση και απόδοση αδειοδότησης λειτουργίας των καταστημάτων, ιδίως υγειονομικού ενδιαφέροντος, με κατάργηση της ατελείωτης γραφειοκρατίας.
 • Για την εκκαθάριση των αρχείων του Ε.Ε.Α., εξοικονομώντας χώρο, χρόνο και χρήμα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων,
 • Για ένα Επιμελητήριο – στήριγμα των επαγγελματιών.

Θα τα καταφέρουμε, μαζί με μία νέα ομάδα που διαθέτει τα εχέγγυα της επιτυχίας, διότι στηρίζεται στην εμπειρία των μεγαλύτερων και την δυναμική των νεότερων.

            Γιατί μόνο όταν το νεότερο στηρίζεται στο παλαιότερο δημιουργείται το μέλλον.

            Γιατί η εμπειρία είναι ανεκτίμητο εφόδιο που σε εμάς, αποδεδειγμένα, χρησιμοποιείται για να ανοίγει δρόμους και ορίζοντες.

            Γιατί αρχή μας είναι να δημιουργούμε χτίζοντας και όχι γκρεμίζοντας.

            Γιατί πορευόμαστε μακριά και έξω από κομματικές μικροπολιτικές διαφόρων αποχρώσεων.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017

Ψηφίζουμε:

«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ρεκλείτης Κώστας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι η γνώμη σας και οι απόψεις σας είναι απαραίτητα εργαλεία στην προσπάθεια μας να ενδυναμώσουμε το ΕΕΑ μπροστά στις προκλήσεις των καιρών.

© 2017 Επαγγελματική Ανάπτυξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Search